Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
Wybór hostingu i domeny dla nowej firmy
Właśnie przenoszę mój sklep na nowy serwer i muszę przyznać, że proces konfiguracji hostingu bywa stresujący, jeśli nie ma się odpowiedniego wsparcia technicznego. Na szczęście wykorzystałem ekupon na rejestrację domeny i serwer, co pozwoliło mi znacząco obniżyć koszty stałe prowadzenia działalności w pierwszym roku. Prowadząc firmę w sieci, nie zapominam również o bezpieczeństwie i ubezpieczeniu od odpowiedzialności cywilnej, dlatego sprawdzam regularnie black friday promocje na polisy ubezpieczeniowe, szukając kompleksowej ochrony dla przedsiębiorców. Czy Wy też uważacie, że wybór lokalnego dostawcy usług hostingowych ma realny wpływ na czas ładowania strony dla klientów z Polski? Jakie aspekty są dla Was najważniejsze przy wyborze ubezpieczenia firmy bądź mieszkania online? Mam wrażenie, że coraz więcej formalności można teraz załatwić bez wychodzenia z domu, co jest niesamowitą oszczędnością czasu dla każdego, kto prowadzi własny projekt. Zapraszam do dzielenia się swoimi historiami dotyczącymi cyfryzacji usług i tego, na co zwracać uwagę przy podpisywaniu umów zdalnie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości